6 Synthetic Filbert Brush - Ammo of Mig Jimenez - AMIG8596
6 Synthetic Filbert Brush - Ammo of Mig Jimenez - AMIG8596

Ideaal voor verweren en olieverf

Gewicht   

0,050 KG

EAN

8432074085966  

€ 1,95
Prijs per Stuk

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

De synthetische penseel collectie van Ammo is gemaakt met vezels van hoge kwaliteit, welke een goede veerkracht biedt en verf goed kan vasthouden. Hierdoor zijn de geschikt om kleine en grote oppervlakten te schilderen op eender welk model van eender welke schaal. Deze zijn de ideale borstels voor het werken op militaire voertuigen, vliegtuigen, science fiction modellen, ondergronden van diorama's, .. Dankzij de fijne punt kunnen ook de kleinste details zonder problemen geschilderd worden.

Dit penseel is ideaal om kleur overgangen te verkrijgen. Daarnaast wordt dit penseel gebruikt voor het aanbrengen van decals

Ze zijn bestand tegen verdunners zoals white spirit en thinner, zodat je er probleemloos acrylverf, enamel verf en olieverf mee kan schilderen. Dit zijn penselen die het zwaarste werk aan kunnen en tegen een democratische prijs aangeboden worden, waardoor ze een ideale oplossing bieden voor het schilderen of verweren van je model. Beide de ronde en platte penselen kunnen gebruikt worden voor washes, filters, pigmenten, spetters en modder, of eender welk ander verweer effect je voor ogen hebt.